Menu uitklappen

MobyDisplay: 1 euro per dag!

MobyDisplay is een flexibele, modulaire presentatie unit. Het door Refresh Media bedachte systeem is mobiel, compact en gemakkelijk te vervoeren, dus zeer geschikt voor beurzen.Klanten van Refresh Media kunnen MobyDisplay huren voor slechts 1 euro per dag! De voor deze actie beschikbaar gestelde MobyDisplay is geheel neutraal wit uitgevoerd en kan voorzien worden van een toepasselijke print. Op het beeldscherm kan een powerpointpresentatie of dvd film vertoond worden. Online tonen van webapplicaties via een dongel behoort ook tot de mogelijkheden.

MobyDisplay:  Modulair  |  Flexibel  |  Mobiel  |  Compact
Modulair | Flexibel | Mobiel | CompactMobyDisplay bestaat uit modules  uitgevoerd in diverse materialen en kleuren. De modules zijn samen te stellen tot vele configuraties. Het is zelfs mogelijk om een grote videowall op te bouwen, bestaande uit 9 gekoppelde LCD schermen.


MobyDisplay is niet alleen te huur maar ook te koop. Meer informatie is te vinden via: www.mobydisplay.nl. Klanten van Refresh Media kunnen MobyDisplay t/m december 2011 huren voor slechts 1 euro per dag. Deze actie geldt alleen voor klanten die gebruik maken van een of meerdere producten van Refresh Media. Uitleentermijn is maximaal 2 weken.

MobyDisplay


PublishEngine
PublishEngineIn combinatie met PublishEngine is in een handomdraai een professionele presentatie realiseerbaar. Met PublishEngine kun je een  eigen TV uitzending samenstellen; je kunt online teksten, afbeeldingen, videos en commercials beheren. Bewegend beeld op locatie heeft een hoge attentie waarde,  werkt imagoversterkend en (in)direct verkoopbevorderend.