Menu uitklappen

Smaakvolle site voor Restaurant Kronenburg


Restaurant Kronenburg is dé locatie in Amstelveen om af te spreken met familie en vrienden om je culinair te laten verwennen. Het sterrenrestaurant is omgeven door een oase van groen en de architectuur sluit hier naadloos op aan. Aan Refresh Media de opdracht om de chique look & feel van het restaurant te vertalen naar een vernieuwde website.

Bekijk de website van Restaurant Kronenburg »

DE OPDRACHT

Beleving moet het woord worden dat de vernieuwde website van Restaurant Kronenburg het beste omschrijft. Het restaurant staat in een prachtige setting; die sfeer moet vertaald worden naar de online omgeving van het restaurant. Ook moeten de diverse diensten van het restaurant prominenter worden uitgelicht, zodat iedereen weet waarvoor het restaurant allemaal kan worden geboekt.

Online reserveren in een handomdraai geregeld

Uitgangspunt van de nieuwe website is het beter weergeven van de beleving van Restaurant Kronenburg op zowel desktop computers als mobiele apparaten. Dit wordt verwezenlijkt door middel van een responsive design; hiermee wordt de website automatisch geschaald naar het beeldschermformaat van een apparaat. Op deze manier wordt de look & feel van het restaurant ook bij de mobiele doelgroep goed overgebracht.

BEZOEK DE WEBSITE >>>