Menu uitklappen

Brochure en beeldmerk voor Lucatti

Een aantrekkelijke website is van essentieel belang, een verzorgde brochure is net zo waardevol voor een hip scootermerk als Lucatti. Bij de dealer wordt de keuze gemaakt en moet de consument overtuigd worden ten koste van de andere merken. Daarom ontwierp Refresh Media een fraai vormgegeven brochure, uiteraard met italiaans tintje.
Klik op de brochure om een exemplaar te bekijken
Klik op de brochure om een exemplaar te bekijken

Beeldmerk
Ook ontwikkelde Refresh Media een nieuw beeldmerk voor Lucatti. Dit beeldmerk heeft een uitgesproken automotive styling gecombineerd met de herkenbare 'tricolore', zie hieronder.Website
In 2009 heeft Refresh Media voor Lucatti International een nieuwe website ontwikkeld: www.lucatti.nl. Lucatti is een trendy scooter met een Italiaans tintje en heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Refresh Media heeft eerst het merk opnieuw gepositioneerd. Daarna is het concept neergezet voor de website waarna deze inhoudelijk is uitgewerkt en voorzien van teksten en fotografie. Zowel het bewerken van de foto's als het schrijven van de teksten is verzorgd voor Lucatti. Tevens is extra energie gestoken in de Google optimalisatie zodat Lucatti optimaal wordt gevonden.

www.lucatti.nl

De nieuwe website is gebouwd in SiteEngine zodat deze zeer eenvoudig is in onderhoud. Hierdoor is actuele informatie omtrent modellen, dealers, nieuws etc. aanpasbaar in een handomdraai. Tevens is MailEngine ingezet om digitale nieuwsbrieven te versturen.

www.lucatti.nl

www.lucatti.nl


Afgeschermde webshop voor dealers
Lucatti dealers bestellen online bij Lucatti Scooters International via een afgeschermde webshop applicatie.  Door middel van een login en wachtwoord is deze applicatie toegankelijk zodat dealers de voorraad kunnen bekijken en tegen speciale dealerprijzen kunnen bestellen. Refresh Media ontwikkelde deze webshop.

Webshop Lucatti