Menu uitklappen

Bellissimo Lucatti Internazionale!

Refresh Media heeft voor Lucatti International een nieuwe website ontwikkeld. Lucatti is een trendy scooter met een italiaans tintje en heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. De nieuwe site is te bezoeken via www.lucatti.nl.

Refresh Media heeft eerst het merk opnieuw gepositioneerd. Daarna heeft Refresh Media het concept neergezet voor de website waarna deze inhoudelijk is uitgewerkt en gevuld. Zowel het bewerken van de foto's als het schrijven van de teksten is verzorgd voor Lucatti. Tevens is extra energie gestoken in de Google optimailsatie zodat Lucatti optimaal wordt gevonden.

www.lucatti.nl

De nieuwe website is gebouwd in SiteEngine zodat deze zeer eenvoudig is in onderhoud. Hierdoor is actuele informatie omtrent modellen, dealers, nieuws etc. aanpasbaar in een handomdraai. Tevens is MailEngine ingezet om digitale nieuwsbrieven te versturen.

www.lucatti.nl

www.lucatti.nl

Beeldmerk en brochure

Een aantrekkelijke website is van essentieel belang, een verzorgde brochure is net zo waardevol voor een hip scootermerk als Lucatti. Bij de dealer wordt de keuze gemaakt en moet de consument overtuigd worden ten koste van de andere merken. Daarom ontwierp Refresh Media een fraai vormgegeven brochure, uiteraard met italiaans tintje.

Klik op de brochure om een exemplaar te bekijken
Klik op de brochure om een exemplaar te bekijken

Beeldmerk
Ook ontwikkelde Refresh Media een nieuw beeldmerk voor Lucatti. Dit beeldmerk heeft een uitgesproken automotive styling gecombineerd met de herkenbare 'tricolore', zie hieronder.Beeldbank

PhotoGalleryImageShare is de nieuwe online beeldbank van Refresh Media. Met deze webapplicatie is het mogelijk om hoge resolutie foto´s te beheren. Via de beeldbank software kunnen foto´s geüpload worden en voorzien van trefwoorden. De online tool is SiteEngine demo: klik hieraltijd benaderbaar via een url voor optimale beheersbaarheid.

PhotoGallery: zoekresultaten
Zoekresutaten op basis van trefwoorden

Lucatti Scooters International
www.lucatti.nlLucatti importeert scooters en heeft er belang bij dat dealers beschikken over kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal ter ondersteuning van de verkoop. Foto's van scooters plaatsen dealers op websites en in brochures. Regelmatig werden aanvragen vanuit Lucatti per mail of DVD verstuurd via reguliere post. Dat kost tijd en geld. Het grote nadeel van DVD's was dat de dealer moet zoeken naar het juiste bestand en niet altijd de laatste versie heeft omdat de kleuren per seizoen wijzigen. Dat is nu verleden tijd dankzij ImageShare. Er worden geen DVD's meer geproduceerd. Dat scheelt productiekosten, zoektijd en portokosten.

PhotoGallery: foto details
Gedetaillerd informatie per foto met mogelijkheid tot het downloaden van hoge resolutie beelden.

Foto's altijd online vindbaar
Dankzij de digitale fotografie groeit de productie en het gebruik van foto's explosief. Vaak worden deze lokaal op meerdere plekken en diverse mappen opgeslagen. Door deze hoeveelheid en ingewikkelde structuur kan het zoeken naar die juiste foto onnodig veel tijd kosten. Met ImageShare is dit niet meer nodig doordat de foto's te voorzien zijn van trefwoorden. Hierdoor zijn deze later eenvoudig terug te vinden.

Via de backoffice van ImageShare is het mogelijk om foto´s te uploaden, ook in bulkupload. Na het uploaden kunnen de foto´s worden voorzien van trefwoorden. Dit kan algemeen per batch of specifiek per foto. De beeldbank toont de zoekresultaten in klein formaat zodat snel en overzichtelijk gebladerd kan worden. Als de juiste foto is gevonden is deze als hoge resolutie bestand te downloaden. ImageShare is altijd online beschikbaar en desgewenst af te schermen via een login en wachtwoord.


ImageShare:

  • een vaste plek voor alle foto´s;
  • altijd online, dus bereikbaar;
  • foto´s zoeken op trefwoord;
  • batch/upload van bestanden;
  • foto's voorzien van trefwoorden, per batch en specifiek;
  • desgewenst afgeschermd achter een login en wachtwoord

Ook behoefte om foto´s beheersbaar te bewaren en eenvoudig terug te vinden met ImageShare? Neem dan contact op.

Webshop voor dealers

Lucatti dealers bestellen voortaan online bij Lucatti Scooters International via een afgeschermde webshop applicatie.  Door middel van een login en wachtwoord is deze applicatie toegankelijk zodat dealers de voorraad kunnen bekijken en tegen speciale dealerprijzen kunnen bestellen. Refresh Media ontwikkelde deze webshop.

Webshop Lucatti
Webshop voor Lucatti dealers