Menu uitklappen

B.S.C. Alphians slaat altijd raak door vernieuwde thuisplaat! 

Honk- en softbalvereniging B.S.C. Alphians heeft een vernieuwde thuisplaat! Met het inline editing CMS SiteEngine slaat de sportclub voortaan altijd raak! Het is gebruiksvriendelijk en snel in het gebruik waardoor het up-to-date houden van de website in het vervolg een fluitje van een cent is. Ook zitten er leuke features in de website geïntegreerd.

B.S.C. Alphians over Refresh Media

Stephen Wulff, voorzitter  van B.S.C. Alphians, vertelt: "Door omstandigheden hadden wij als Honk-en softbal vereniging B.S.C. Alphians een accuut probleem met onze website. We kregen bij Refresh Media gelijk hulp aangeboden en binnen een maand werd onze website helemaal opnieuw gebouwd en konden we weer live! Met een nieuwe frisse look en extra geïntegreerde informatievoorzieningen voor onze leden. Met behulp van SiteEngine en MailEngine zijn wij vanaf heden in staat om zowel de website, digitale nieuwsbrieven als het ledenbestand snel en gemakkelijk te beheren. Ook over de nazorg en het onderhoud zijn wij zeer tevreden! Refresh Media, bedankt voor jullie inzet; wij kijken uit naar een plezierige en lange sponsorschap!"

Responsive website: handig voor onderweg!

Nederland heeft het hoogste percentage mensen dat een tablet of smartphone gebruikt, volgens onderzoek van Google. Aangezien de afmetingen van de schermen van deze mobiele aparaten anders zijn dan die van een laptop of desktop computer, is het zaak dat websites responsive worden gemaakt. Dit hebben wij ook gedaan voor de website van B.S.C. Alphians. Nu wordt de website op mobiele aparaten duidelijk weergegeven. De website schaalt namelijk automatisch naar de afmeting van een smartphone of tablet! Op deze manier kunnen de leden van de sportclub altijd en overal snel de website bezoeken. Handig voor als zij snel wedstrijdinformatie willen opzoeken of benieuwd zijn naar het weer die dag! Daarnaast zijn alle andere functies: nieuwsberichten lezen, inschrijven, contact opnemen, informatie opzoeken ook eenvoudig te doen.

 Bekijk de website