Menu uitklappen

Meer leads dankzij verbetering stijl2000.nl

Dankzij de verbeterde structuur, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe STIJL 2000 website krijgt het bedrijf 2 maal zoveel aanvragen via de website dan voorheen.

Paul, systeembeheerder bij STIJL 2000 vertelt: "Vooral het aantal mensen dat meer info over kozijnen, dakkapellen en serres wil is veel hoger dan het was, sommige dagen zelfs 2 keer zoveel! Misschien komt dat alleen maar door de extra button ‘informatie aanvragen’, dat weten we natuurlijk niet, maar positief is het wel. Ook het nieuwe referentie gedeelte wordt goed bezocht door de bezoekers. De vindbaarheid scores van SEO en Techniek waren al goed en zijn iets verbeterd, dus kan ik concluderen dat de extra aanvragen komen door een verbetering van de layout, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en communicatie. De algehele uitstraling is aangenamer en bezoekers kunnen beter die informatie vinden die gezocht wordt."

 

Lipperhey score www.stijl2000.nl


Toegevoegde waarde van design

Omdat de vindbaarheid al goed was is dit project een mooi voorbeeld van de toegevoegde waarde van design. Meer info over de toegevoegde waarde van design is te vinden via: http://www.ed.nl/multimedia/archive/01511/Complete_onderzoek_1511308a.pdf. De verbetering van de layout, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en communicatie van www.stijl2000.nl is verricht in samenwerking met FRANK Art Direction & Concept. Refresh Media ontwikkelde vervolgens de html/css code waarna STIJL 2000 het Content Management Systeem inrichtte.

Via onderstaand fotoalbum is de oude site te bekijken: