Menu uitklappen

Gebruiksvriendelijke mobiele apps of webapplicaties

Een app of webapplicatie kan van toegevoegde waarde zijn voor communicatie-uitingen of het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wij hebben alle technische kennis, ontwerpervaring en creativiteit in huis om apps en webapplicaties te ontwikkelen waar een gebruiker eenvoudig mee overweg kan. Daarnaast ontwikkelen wij iOS en Android apps. Ook bouwen wij maatwerk webapplicaties die verschillende onderdelen van een bedrijf of instelling kunnen automatiseren. 

Online boeken, plannen of tijd registreren?

Behoefte aan een eenvoudig reserverings- of planningssysteem geïntegreerd in een website? Of op zoek naar een applicatie waarmee taken zijn aan te maken en medewerkers tijd kunnen boeken op projecten van klanten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Generieke producten voor online marketingactiviteiten

Naast een eigen CMS voor websites en webshops hebben wij generieke producten ontwikkeld die het uitvoeren van online marketingwerkzaamheden een stuk eenvoudiger en efficiënter maken. Zo hebben wij applicaties gebouwd voor het versturen van nieuwsbrieven, het maken van enquêtes, het creëren van een narrowcasting TV uitzending en het opzetten van een eigen online beeldbank.

Onze producten Meer informatie over maatwerk

Refresh Media in 60 sec.
Refresh Media denkt mee over applicaties, design & communicatie
InterieurBorrel op vrijdagKantoor overzicht