Menu uitklappen

Ook meer websitebezoekers & conversie?

online marketing  websites  webshops  apps  webapplicaties   design narrowcasting  SEO  Social Media  grafisch ontwerp  copy & redactie

Wij werken aan het online succes van... PGGMProRunRabobankSauconyMaas Auto GroepDujardinHart voor de zorgNew BalanceRevalidatie NederlandGemeente Rotterdam
 • Win een iPad via de Dujardin Facebook App afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft voor Dujardin een Facebook App ontwikkeld. Van augustus tot eind november 2012 vind je aan een fles een blauwe Dujardin stirrer en een unieke code. Deze code, welke aan het halsetiket is bevestigd, kan ingevuld worden via de App op de Facebookpagina van Dujardin of via www.vieux.nl.

 • Online marketing & webapplicaties voor Maas Autogroep afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft een nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Maas Auto Groep. Via de site zijn zowel nieuwe en gebruikte Volkswagens en Audi's te bekijken. Ten opzicht van de oude site is dat gebruiksvriendelijker geworden. Wil je de auto's in het echt bewonderen dan kun je via de website een afspraak maken in een van de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Uithoorn en Nieuwkoop. De nieuwe site straalt veel merkbeleving uit met prominente aandacht voor acties van Volkswagen en Audi.

 • Nieuwe wijnwebshop: www.krimpenfort.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Voor Krimpenfort Wijnen heeft Refresh Media de website omgebouwd tot webshop. Vanaf nu kan iedereen niet alleen de wijnen bekijken maar ook direct bestellen en betalen met iDeal.

 • Refresher voor AAV36.nl afbeelding
 • Bloemenhuis Pietersen opgefleurd afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Optimale online promotie voor Bloemenhuis Pietersen dankzij een nieuwe site met daaraan gekoppeld: nieuwsbrief, TV uitzending, Social Media en regionale media voor het doorplaatsen van nieuws en actie's.

 • Speciale website voor kinderafdeling Alrijne Ziekenhuis afbeelding
 • Online wijnwebshop: Lekkerflesjewijn.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media ontwikkelde de vormgeving en techniek achter de webshop Lekkerflesjewijn.nl. Deze webwinkel staat boordevol lekkere wijnen, champagnes en port.

 • IJzersterke 'Refresher' voor De Rooy Metaalindustie afbeelding
 • 'Opfrissertje' voor schaatstalent Hein Otterspeer afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft een nieuwe site en nieuwsbriefapplicatie ontwikkeld voor topschaatser Hein Otterspeer. Hein maakt deel uit van het team Beslist.nl dat wordt getraind door Gerard van Velde. Teamgenoten zijn een mix van ervaring en talent waaronder Mark Tuitert, Jacques de Koning, Michel Mulder, Sjoerd de Vries en Jesper Hospes. Sportieve hoogtepunten van dit seizoen zijn 2 eerste plaatsen tijdens worldcup wedstrijden (Nagano, Calgary) en Hein werd 3e op het WK Sprint in Salt Lake City. Tellier Media Works zorgt ervoor dat de site up-to-date blijft.

 • Online beeldbank voor Moerheim afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  PhotoGallery is de nieuwe online beeldbank van Refresh Media. Met deze webapplicatie is het mogelijk om hoge resolutie foto´s te beheren. Via de beeldbank software kunnen foto´s geüpload worden en voorzien van trefwoorden. De online tool is altijd benaderbaar via een url voor optimale beheersbaarheid.

 • www.attractiecentrum.nl 4x beter afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft de website van Attractiecentrum Zoetermeer opgefrist. De keuze was gevallen op Refresh Media vanwege uitstekende vormgevingskwaliteiten en expertise in Google optimalisatie. Het Content Management Systeem SiteEngine draagt bij tot een optimale vindbaarheid via Google. De nieuwe website is te bekijken via www.attractiecentrum.nl

 • Adembenemende website voor Hamilton Medical afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Hamilton Medical is toonaangevend op het gebied van hoogwaardige beademingstoestellen voor Intensive Care, Cardiologie, Medium Care, Spoedeisende Hulp, Longafdeling, MRI ruimte, ambulance, traumahelikopter defensie en ambulance zorg. Hamilton Medical levert wereldwijd producten met een hoge kwaliteitsstandaard, ISO certificering, technische- en wetenschappelijke ondersteuning, om iedere beademing optimaal te laten verlopen.

 • Tickets kopen via nieuwe site Kaleidoskoop afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Kaleidoskoop is een sfeervolle en gezellige culturele ontmoetingsplek in Nieuwkoop. Refresh Media werd benaderd om snel een site te ontwikkelen. In krap 4 dagen is de website van Kaleidoskoop ontworpen en gebouwd. Dankzij SiteEngine kunnen medewerkers van Kaleidoskoop de site eenvoudig bijwerken en voorzien van nieuws en voorstellingen. Bezoekers van de site kunnen tickets reserveren en betalen met Ideal. Bezoek de website via: www.kaleidoskoop-nieuwkoop.nl

 • App's ontwikkeld voor Nieuwsregio.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft een App ontwikkeld voor Nieuwsregio.nl. Deze App is te downloaden in de App-Store en Google Play Store, voorheen de Android Market.

 • De Haan Petfood significant beter vindbaar afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  De Haan Petfood is producent van katten- en hondenvoer. Het bedrijf bedient een grote internationale markt; er wordt geëxporteerd naar meer dan 30 landen. Refresh Media werd gevraagd om de website professioneler vorm te geven en ervoor te zorgen dat het bedrijf beter wordt gevonden via zoekmachines.

 • Meer likes, views & shares voor PGGM afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  PGGM heeft Refresh Media gevraagd eenwebpagina te ontwikkelen die het mogelijk maakt om werknemers in de sector 'Zorg en Welzijn' te bedanken voor de fantastisch geleverde zorg. De basis vormt een film die het dankbare werk in de sector weergeeft. Deze film moet zo veel mogelijk 'views' krijgen en zoveel mogelijk gedeeld worden via Socaile Media. De eisen van de opdracht:

 • Promotiebanners voor Saucony afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft voor Saucony verschillende promotie banners gemaakt.

 • Sakura Finetek Europe prefereert MailEngine afbeelding
 • Management applicatie voor Bubbeljungle afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Voor Kinderspeelparadijs Bubbeljungle heeft Refresh Media de eerste versie opgeleverd van een management applicatie. Middels deze webapplicatie kunnen medewerkers en management inloggen om informatie toe te voegen en te bekijken op basis van toegekende rechten.

 • Promomateriaal voor New Balance Minimus v2 afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  New Balance staat bekend om sportschoenen met perfecte balans en comfortabele pasvorm. Het merk kan terugkijken op een 100 jaar durend succesverhaal, dat is gebaseerd op innovatieve technologieën. New Balance is het op 3 na grootste sportmerk ter wereld, meer info is te vinden op: www.NewBalance.com. Refresh Media heeft promotiemateriaal ontwikkeld voor de New Balance Minimus v2 sportschoenen.

 • Besparingscalculator en website voor LEDSGOGREENER afbeelding
 • Audiobanners voor de bank met ideeën afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Voor Rabobank heeft Refresh Media audiobanners gemaakt met een persoonlijk tintje. Door de muis over de afgebeelde personen in de banner te bewegen vertelt de Rabobank medewerker een kort verhaal over de dienstverlening van de desbetreffende afdeling.

 • Site, nieuwsbrief en offerte calculator voor LedsGoGreener afbeelding
 • Kras en win een Goblet arrangement afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Ter ondersteuning van een promotionele actie voor Goblet ontwikkelde Refresh Media een actiepagina waarop consumenten een actiecode kunnen invullen die te vinden is op het Goblet etiket. Na de aanmelding met deze actiecode op de actiepagina wordt softwarematig een barcode gegenereerd die uitgeprint kan worden. Door de barcode te laten scannen bij de kassa van de Bataviawerf is de toegang gratis na automatische verificatie met de barcode software.

 • Website met Mail- & PublishEngine voor Rosa Underwear afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Voor Rosa Underwear m/v is een website ontwikkeld welke geschikt is voor smartphones inclusief Social Media integratie. PublishEngine draait in de etalage en klanten worden gemaild met MailEngine.

 • Refresh Media sponsort de 20 van Alphen afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Ter promotie van "De 20 van Alphen" heeft Refresh Media een narrowcasting applicatie ontwikkeld met PublishEngine. "De 20 van Alphen" is het grootste en oudste loopevenement van het Groene Hart. De uitzending is te bekijken bij RunningCenter in Alphen aan den Rijn.

 • QuetzalTravel.nl verbeterd met 3x meer websitebezoekers afbeelding
 • Fitmedix krijgt facelift en is beter vindbaar via Google afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Fitmedix is een kliniek die zich richt op de menselijke schoonheid, -gezondheid, -huid en -levensstijl. Refresh Media ontwikkelde de huisstijl, brochure en website welke tevens geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

 • Refresher voor ActieveGroeneHart.nl afbeelding
 • Rallykever.nl kan online weer volop gas geven afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  De arrangementen en testimonials zijn beter in beeld gebracht en de drempel is verlaagd om snel een offerte aan te vragen. Uiteraard is Rallykever.nl ook geschikt gemaakt voor smartphones.

 • RobeysGym.nl is powered by Refresh Media afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Robey's Gym bestaat alweer 20 jaar: tijd voor actie! Refresh Media werd ingeschakeld om een nieuwe site te ontwikkelen en de online marketing activiteiten op een hoger niveau te tillen.

 • Viproses op rozen met nieuwe 'smartphone proof' website afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Viproses verkoopt rozen online vanuit de kwekerij aan consumenten. Refresh Media werd gevraagd om de site te vernieuwen, het bestelgemak te verbeteren en de site geschikt te maken voor smartphones.

 • Zwembad de Wel als vis in het water met vernieuwde website afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  De vernieuwde web site, nieuwsbrief, narrowcasting applicatie en diverse media koppelingen zorgen voor minder knip-en-plakwerk en dus tijdwinst voor medewerkers van Zwembad de Wel.

 • Website van bouwbedrijf R.A. van Leeuwen verbouwd afbeelding
 • Opfrissertje voor Wenneker Liqueurs afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft WennekerLiqueurs.com vernieuwd, gebruiksvriendelijker gemaakt en geïntegreerd met Social Media

 • Afspraak maken in Rotterdam eenvoudiger afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Rotterdammers konden in het verleden al online een afspraak maken bij stadswinkels of deelgemeentekantoren. Die webapplicatie was ongebruiksvriendelijk en vroeg om verbetering. Tevens is de vormgeving aangepast.

 • Mega Refresher voor Curtenz Woning- & Projectstoffering afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft Curtenz geadviseerd in de nieuwe naamgeving, een stijlvol logo, bijpassende huisstijl en sfeervolle website inclusief zoekmachine optimalisatie

 • Sitewrap voor Tweereclame.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  'Wij een carwrap, zij een sitewrap!' Twee Reclame heeft onze VW up voorzien van een carwrap op basis van ons ontwerp en wij hebben de door Twee Reclame ontworpen site gebouwd.

 • Samen meer kansen voor ondernemers in Amstelveen afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  “Samen meer Kansen” luidt het motto van Ondernemersvereniging Amstelveen waarvoor Refresh Media een nieuwe website heeft ontwikkeld. De site is geschikt gemaakt voor tablets en smartphones.

 • Website en Webshops voor Broere Beregening afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Een aantrekkelijke en vindbare website of webshop ontwikkeld door Refresh Media levert altijd meer op dan het kost. Daarom benaderde Broere Beregening Refresh Media voor een stevige Opfrisser van de website inclusief 2 webshops. Het bedrijf verzorgt installatiewerk voor de boomkwekerij sector en is gevestigd in Waddinxveen. Broere Beregening is specialist op het gebied van beregening en opereert ook internationaal. Dat was niet af te zien aan de site en shops. Een mooie klus voor Refresh Media om dit innovatieve bedrijf op professionele wijze te profileren op het Internet. Tevens is het bedrijf na de 'makeover' veel beter vindbaar via Google.

 • Reserveringsapp & site voor GroeneHartLogies.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Groene Hart Logies biedt luxe verblijven aan vakantiegangers die willen vertoeven in het Groene Hart. Ongeveer 30 ondernemers, veelal agrariers, hebben zich verenigd om appartementen, groepsaccommodaties en luxe bed & breakfast te promoten via: www.groenehartlogies.nl.

 • Optisport verkiest ImageShare tot beste online beeldbank! afbeelding
 • INSPIRITS Premium Drinks website launched afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  INSPIRITS Premium Drinks B.V. is een jonge professionele verkooporganisatie, opgericht op 1 mei 2012, met als doel het retail en horeca-kanaal in de Benelux van een compleet gedistilleerd assortiment te voorzien. Refresh Media werd benaderd om de website www.inspirits.com te ontwikkelen om zodoende INSPIRITS online een frisse en professionele uitstraling te geven. Naast een website die onderhouden wordt met SiteEngine maakt de organisatie ook gebruik van MailEngine om digitale nieuwsbrieven te versturen.

full-service internetbureau voor online succes

Refresh Media is uw partner voor online succes. Als full-service internetbureau kunt u rekenen op alles wat met online te maken heeft. Of het nu gaat om professionele websites, webshops en maatwerk apps of overtuigende marketingcampagnes en efficiënte webapplicaties; wij creëren effectieve oplossingen op het gebied van digitale communicatie. Onze specialisten op het gebied van ICT, design en marketing werken nauw samen en vullen elkaar aan om zo de meest frisse oplossingen te ontwikkelen. Ons uitgangspunt hierbij is het ontwikkelen van producten waarmee onze opdrachtgevers zelf de touwtjes in handen kunnen houden: zelf bijvoorbeeld de websites aanpassen en digitale nieuwsbrieven versturen. Wij denken vanuit de gebruiker én dat merk je!

Refresh Media in 60 sec.
Refresh Media denkt mee over applicaties, design & communicatie
InterieurKantoor overzichtBorrel op vrijdag

Laatste nieuws

SiteEngine EuroEngine MailEngine QuestEngine PublishEngine Photogallery

Ook voor maatwerk webapplicaties, ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen en online marketing, kun je bij ons terecht!